facebook tracking

MÖT NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Human IT är tillräckligt stora för att hitta perfekta uppdrag till sina konsulter, men tillräckligt små för att man ska kunna vara kompis med alla. De har gott om aktiviteter för de anställda och har bra möjligheter för fortbildning och vidareutveckling. Själv har jag gjort en smått otrolig resa från javautvecklare till expert på RPA (Robotic Process Application).

David RPA Solution Architect i Malmö

De lyssnar och försöker hitta lösningar när andra skulle kunna peka på ”company policy”. Det skapar en mycket bra känsla av gemenskap och tillhörighet, något jag tror inte bara ger nöjda medarbetare utan även främjar teknisk nyfikenhet och framsteg.

Michel Application Specialist i Göteborg

Det som gör Human IT till den bästa arbetsgivaren jag haft är att här känns det som att jag jobbar med ett företag och inte för. Den tiden och energin som läggs ner på att jag både ska trivas som anställd och på mitt uppdrag är fantastisk!

Johannes DevOps engineer i Stockholm

Det bästa med Human IT är sättet som mina chefer tar hand om oss konsulter på. Även känslan av att vara en del i ett team där fokus ligger på att alla ska må bra och komma överens ligger högt upp på listan.

Mikael Linux Rockstar i Göteborg

Jag tycker det är jätteroligt att vara konsult här. Man får mycket stöd av cheferna, man känner sig sedd och det finns alltid massa bra roliga uppdrag.

Linnea IT-konsult i Stockholm

Jag har fått se hur andra konsultföretag arbetar med sina anställda. Human IT är definitivt den som har mest tid för konsulterna. Det är extremt viktigt för mig.

Johan IT-konsult i Stockholm

Jag växer när jag byter uppdrag för då utvecklas jag i det tekniska. Jag jobbar gärna med något nytt på ett annat ställe utifrån tidigare erfarenhet. På så sätt kan jag bygga på min IT-portfölj och jobba upp mig.

Frida IT-konsult i Stockholm

Human IT har alltid känts som en familj. Jag har fått möjlighet att göra de uppdrag jag vill göra. För min egen utveckling har det varit jättebra.

Julius IT-konsult i Stockholm

Som konsult har jag möjligheten att testa de olika teknikerna som finns inom just IT.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor