facebook tracking

MÖT NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Det jag tycker är bäst med Human IT är att mina chefer och kollegor är så omtänksamma. Det känns som en liten extra familj. Och att de vill satsa på och utveckla en inom det som en själv tycker är roligt att jobba med.

Adam Säkerhetskonsult

Det bästa med Human IT är att det är en väldigt inkluderande miljö och att det är högt i tak. Det händer nya saker hela tiden.  

Linus Senior konsult inom digitalisering

Human IT bryr sig om att jag utvecklas i min yrkesroll. Jag har en god kontakt med min chef, och samtidigt som att det är en trygg anställning är nästa stora möjlighet bara ett stenkast bort.

Adrian Business Coordinator 

Det bästa med att jobba här är att alla är så måna om mig. Jag känner mig sedd och omhändertagen. Jag har fått mycket stöd och uppmuntran på och inför kundintervju. Det har gett mycket.

Isabelle IT-konsult

De lyssnar och försöker hitta lösningar när andra skulle kunna peka på ”company policy”. Det skapar en mycket bra känsla av gemenskap och tillhörighet, något jag tror inte bara ger nöjda medarbetare utan även främjar teknisk nyfikenhet och framsteg.

Michel Application Specialist i Göteborg

Jag växer när jag byter uppdrag för då utvecklas jag i det tekniska. Jag jobbar gärna med något nytt på ett annat ställe utifrån tidigare erfarenhet. På så sätt kan jag bygga på min IT-portfölj och jobba upp mig.

Frida IT-konsult i Stockholm

Det bästa med Human IT är sättet som mina chefer tar hand om oss konsulter på. Även känslan av att vara en del i ett team där fokus ligger på att alla ska må bra och komma överens ligger högt upp på listan.

Mikael Linux Rockstar i Göteborg

Human IT har alltid känts som en familj. Jag har fått möjlighet att göra de uppdrag jag vill göra. För min egen utveckling har det varit jättebra.

Julius IT-konsult i Stockholm

Jag har fått se hur andra konsultföretag arbetar med sina anställda. Human IT är definitivt den som har mest tid för konsulterna. Det är extremt viktigt för mig.

Johan IT-konsult i Stockholm

Otroligt bra och trevliga chefer som hittar passande uppdrag efter det man vill och dom hjälper alltid till när det behövs. 

Isabella IT-konsult

Som konsult har jag möjligheten att testa de olika teknikerna som finns inom just IT.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor