facebook tracking
3122025
Kontor

STOCKHOLM

Connect

Välkommen att bli en av oss!

Human IT Stockholm är specialister inom ett flertal olika områden. Vi hjälper våra kunder med deras digitala transformation, både genom traditionell konsultverksamhet och innovativa lösningar.

I Stockholm hjälper vi många olika kunder, mest medelstora och stora företag, inom bland annat media, fordonsindustrin, bank & finans, telekom och detaljhandeln.

Vi behöver utöka vårt team ytterligare inför framtida gemensamma satsningar inom digitalisering. Det finns stora möjligheter för dig att arbeta med nya utmaningar. Kanske är du med på denna resa? 

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

VÅR FÖRETAGSKULTUR

Det är våra medarbetare som bär och utvecklar vår företagskultur. Vi inser att en sund företagskultur växer fram i en organisation där det finns ett öppet samtalsklimat och där medarbetarskap är lika viktigt som ledarskap. Den känslan av samhörighet och delaktighet skapas och utvecklas av oss alla.

Vårt motto är ”laget före jaget”, och som konsult hos oss har du alltid en närvarande chef, en personlig utvecklingsstrategi och ett starkt team bakom dig. Tillsammans ser vi till att skapa de möjligheter som gjort oss till den attraktiva arbetsgivare och det specialistbolag vi är i dag.  

NYFIKEN PÅ HUMAN IT?

– Möt vår konsult Johannes

"Det som gör Human IT till den bästa arbetsgivaren jag haft är att här känns det som att jag jobbar med ett företag och inte för. Den tiden och energin som läggs ner på att jag både ska trivas som anställd och på mitt uppdrag är fantastisk.

Sitter idag på uppdrag där jag får ha väldigt stort tekniskt inflytande, och där jag får jobba med den absolut senaste tekniken. Vilket jag dels tycker är väldigt kul, men gör mig också trygg i att jag håller mina kunskaper uppdaterade.

Det märks att Human IT har större visioner än att bara vara ett konsultbolag i mängden, vilket känns bra då jag inte heller bara vill vara en konsult i mängden.

I en snabb, rörlig, och ofta kaotisk bransch som IT, så känns det tryggt med en fast punkt, och för mig är den punkten Human IT." 

Johannes, DevOps engineer

3122284

I Stockholm har vi en stark syn på att belöna framgångsrika prestationer med bra ersättning och goda utvecklingsmöjligheter, vi kallar det ett starkt medarbetarfokus. 

Våra medarbetare är både engagerade och nöjda, vilket medarbetarundersökningar visar med en Nöjd Medarbetarindex på höga nivåer.

 

 

Human IT är ett värderingsstyrt företag. Det är viktigt för oss att vår verksamhet bedrivs med fokus på våra grundvärderingar.

Kungsgatan 17
111 43 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Göteborg

Drottninggatan 9
411 14 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Syd

Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö Vägbeskrivning 040-33 33 33 Se sida

Jobbar du redan på Human IT?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@humanit.se
  • Björn Bendix
  • Claes Nilsson
  • Emma-Lena Gustafsson
  • Fredrik Jacobsson
  • Gustav Ynghammar
  • Håkan Jönsson
  • Linus Lindman
  • Magnus Frennesson
  • Marcell Gubi
  • Martina Löfstedt
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor